petreceri la prețuri accesibile în localurile din sibiu de revelion. cea mai ieftină costă 50 de lei, iar cea mai scumpă este 700 de lei
Sursa foto: Freepik

O mulțime de baruri și restaurante din Sibiu au pregătit oferte pentru petrecerile din noapte de Revelion. Mulți au ales formații live, alții DJ cunoscuți, dar și artiști precum Nicole Cherry sau Guess Who.

Sibienii care vor să nu cheltuiască o avere pentru a sărbători noaptea dintre ani, pot merge în Piața Mare, unde Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu vor concerta. Spectacolul artiștilor din Republica Moldova va avea o durată de 120 de minute și va începe în jurul orei 22:30. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop.

Citește și: Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu concertează de Revelion în Piața Mare din Sibiu. Spectacolul costă 250.000 de lei

Revelion la Păltiniș Arena

O altă opțiune care nu este costisitoare este petrecerea din noaptea de Revelion, de la Păltiniș Arena. „La trecerea dintre ani, pârtiile complexului se vor lumina din torțele instructorilor școlilor de schi și snowboard ale complexului, care vor coborî într-un show demonstrativ”, spun organizatorii.

Taxa de intrare la cele două Party-uri, din barurile ApresSki și Apresky, este de 50 lei dacă se cumpără on-line, sau 60 lei la fața locului. Cartela de Ski de Revelion costă 50 lei dacă se achiziționează on-line, sau 60 lei la fața locului.

Party la Cotton cu 250 lei

„New Year Party/ All Time Hits” este petrecerea organizată la Cotton în noapte dintre ani. Muzică pentru toate gusturile, bufet și candy bar și spectacol de artificii la 250 de lei.

Revelion la Aria Rooftop

Sibienii pot opta pentru petrecerea de la Aria Rooftop care îi are ca invitați pe Guess Who și DJ Noris Gabriel. Prețul în presale este de 299 de lei și include mâncare, candy bar, șampanie și  spectacol de artificii.

Revelion la Love Bar, fostul Mango

Cu 350 de lei sibienii pot face Revelionul la Love Bar. Ryim va fi pe scenă și DJ Hora Rockx la pupitru. Toate băuturile sunt reduse cu peste 20 la sută.

„Gatsby Glam” la Fain

La Fain s-a pregătit o petrecere tematică, „Gatsby Glam”. Dj Pablo S va fi cel care va face atmosferă. Meniul va include bufet rece și cald, salate și desert. Prețul este de 495 de lei și se plătește jumătate avans.

Antract, la Imperium

Petrecere de Anul Nou se organizează și la Imperium Pub, unde trupa Antract va concerta. Meniul include antreu, fel principal, desert și open bar. Prețul este de 550 de lei de persoană.

Petrecere cu Nicole Cherry la Versailles

Nicole Cherry va concerta în noaptea de Revelion, la Versailles. Jay Ko și Dj Nicolae Scorvelciu vor întreține atmosfera până dimineața. Prețurile încep de la 350 de lei și ajung la 600 de lei, dacă preferi zona VIP.

Petrecere de revelion La Dobrun

La Dobrun trecerea în anul 2024 se face cu bucate tradiționale și muzică asigurată de Dj Adrian Borbely și formația restaurantului. meniul festiv include pulpă de rață șalău în crustuă de susan și alte delicii. Aci prețul ajunge la 680 de lei.

Pentru cei care se află în căutarea unei petreceri cu DJ, spectacol de stand-up comedy cu Cristi Manolescu, muzică populară cu îndrăgita solistă Ana Frățilă și muzică „de pahar”, întreținută de „Viorel Jors”, pot alege să petreacă noaptea dintre ani la locația de patru stele din Mărginimea Sibiului, Carpentiere Arena.

Cină festivă la Carpentiere Arena

Cina festivă de Revelion va cuprinde aperitiv cu buchet de creveți în coș crocant, perle de brânză cu roșii cherry, salată caesar la coș cu ou de prepeliță, terină de ficat de pasăre cu jeleu de portocale, tortilla cu pui, ruladă de cașcaval cu struguri, proschiutto melone, vol-a-venit cu mousse de brânză, biscuit cu somon fume și brânză picante, ruladă de porc în crustă de alune, frigărui caprese și pui shanghai.

Prețul este de 700 de lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu