dsp sibiu continuă protestul început în urmă cu aproape o lună. angajații cer demisia ministrului rafila: „nu ne ignorați, nu cedăm!” (video)

Angajații de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu protestează de aproape o lună pentru mărirea salariilor. Aceștia cer inclusiv demisia ministrului Sănătății Alexandru Rafila. 

Angajații de la DSP Sibiu protestează de 24 de zile și cer să li se mărească salariile. Aceștia au întrerupt activitatea în 5 decembrie, iar de atunci toate operațiunile au fost blocate, fiind rezolvate doar urgențele. 

Dar, fiindcă vocile lor nu au fost auzite, aceștia vor continua să protesteze. Angajații de la DSP au cerut, miercuri, demisia ministrului Sănătății Alexandru Rafila. „După a 24-a zi de protest, domnului Ministru Rafila, pentru ignorare, discriminare, incompetență și rea voință, nepăsare, îi cerem demisia până de Crăciun (dacă ești bun)!”, este mesajul pe care l-au transmis angajații. 

În fața sediului instituției, angajații au ieșit cu pancarte în stradă și și-au spus din nou nemulțumirile. „DSP Sibiu – Vrem salarii corecte!”, „Mereu sacrificați, niciodată respectați”, „DSP Sibiu – Nu cedăm”, „Solicităm creșteri salariale”, sunt câteva dintre mesajele acestora. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu