accident pe valea oltului între căciulata și brezoi. trei răniți după ce o mașină a ieșit în decor

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiaza, pe Valea Oltului, între Călimănești și Brezoi. O șoferiță a ieșit cu mașina în decor. În urma evenimentului, trei persoane au ajuns la spital. 

Politiștii rutieri vâlceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 7, între Călimănești și Brezoi, soldat cu victime. „Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, o femeie de 21 de ani, cetățean moldovean, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 – Călimănești, la km 200 + 150 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un parapet de pe marginea drumului”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

accident pe valea oltului între căciulata și brezoi. trei răniți după ce o mașină a ieșit în decor

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane, respectiv conducătoarea auto, o femeie de 46 de ani și o minoră de 10 ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoare auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa foto: ISU Vâlcea

Ultima oră

Comentariul meu