Va ploua cu jucării de pluș la meciul FC Hermannstadt - Sepsi. Și tu poți să faci o faptă bună!

Clubul FC Hermannstadt invită spectatorii care vor veni joi la Stadionul Municipal pentru a asista la partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe să doneze jucării de pluș pentru copiii care nu au parte de multe bucurii.

În prag de sărbători, FC Hermannstadt invită fanii care vor veni joi la meciul cu Sepsi să aducă jucării de pluș, care să fie donate în pauza jocului pentru copiii care provin din familii defavorizate. Jucăriile au un impact major în viața micuților și reprezintă ancora lor în inocența frumoasei copilării.

”Vino la FCH vs SEPSI cu o jucărie de pluș! Arunc-o pe teren în pauza meciului și îți promitem noi că va ajunge unde trebuie, adică la niște copii care se vor bucura de ea de sărbători și nu numai! Dăruiește o jucărie! Merită!” este postarea dată publicității marți de clubul FC Hermannstadt.

Meciul FC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe se dispută joi, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu și va conta pentru etapa 21 din Superliga. Biletele pentru acest meci sunt disponibile la casa de bilete dar și online aici.

Va ploua cu jucării de pluș la meciul FC Hermannstadt - Sepsi. Și tu poți să faci o faptă bună!

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică