fc hermannstadt, cantonament în turcia într-o locație de cinci stele (foto)

FC Hermannstadt va merge în cantonamentul de iarnă în perioada 4-13 ianuarie la Lara (Turcia), într-un complex turistic de cinci stele. 

Echipa de Liga 1 FC Hermannstadt va efectua pregătirea centralizată în perioada 4-13 ianuarie 2024 la Lara, acolo unde temperatura este una mult mai blândă decât cea din țară. Sibienii vor sta la un hotel de 5 stele și și-au programat minim două amicale cu echipe din Elveția și Azerbaidjan, care însă nu sunt bătute în cuie.

Clubul sibian a ales o variantă de preț mediu pentru acea zonă, astfel că întregul cantonament pentru circa 38 de persoane va fi la un preț foarte avantajos. De altfel, echipa de pe malul Cibinului merge în Antalya încă de când juca în Liga 2, iar vara trecută a fost la Bolu. În charterul care îi va duce pe sibieni în Turcia vor fi și alte echipe din România.

Astfel, echipa lui Marius Măldărășanu va fi cazată la un hotel de 5 stele, Concorde Deluxe Resort, situat pe plaja Lara, cu vedere panoramică la Marea Mediterană. Hotelul are nota 9,1 pe siteul de specialitate booking. Centrul spa al complexului oferă masaje şi tratamente corporale. În plus, oaspeții au la dispoziție o piscină interioară şi o sală de jocuri cu pistă de bowling şi facilități de biliard. În jurul său, se găsesc piscine interioare si exterioare, inclusiv un parc acvatic cu tobogane, baruri si mai multe restaurante.  De asemenea, complexul turistic este dotat cu terenuri de tenis, de mini-golf, mini fotbal și baschet. Locația se află la 10 kilometri de aeroportul din Antalya. Prețul unei camere duble în perioada respectivă este de 130 euro.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu