srrban țichindelean și ilie bratu

Medicul veterinar Ilie Bratu a protestat luni, timp de câteva ore, în fața sediului Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Sibiu și cere să i se facă dreptate, acuzându-l pe directorul executiv al instituției, Șerban Țichindelean că este „mafiot” și l-ar fi nedreptățit când DSVSA i-a reziliat un contract în urmă cu trei ani de zile. Ilie Bratu a dat în judecată în 2020, DSVSA, a pierdut până acum procesul, care încă nu s-a terminat cu o decizie definitivă și irevocabilă. Contactat de Ora de Sibiu, cel acuzat, Șerbat Țichindelean spune că este nevinovat și afirmă că atât el, cât și DSVSA Sibiu a respectat și respectă legea. 

Veterinarul Ilie Bratu: „Protestul este împotriva acestei instituții”

Medicul veterinar Ilie Bratu a venit luni dimineața cu mașina în fața sediului DSVSA și a lipit afișe pe automobilul său și pe gardul instituției cu următoarele mesaje: „Jos mafiotule!”, „Jos navetistule!”, „Pleacă acasă”, „Jos Țichindeii”, „Abuz, furt, falsuri, minciuni, plecați acasă!”, „Jos mafia din Direcția Veterinară Sibiu”. Ilie Bratu susține că protestul lui va avea loc și marți, fiind unul autorizat de Primăria Sibiu.

un doctor sibian acuză „mafia din direcția veterinară” cu care se judecă de trei ani. directorul țichindelean: „un protest nu poate să influențeze un proces”

„Protestul este împotriva conducerii acestei instituții, o conducere nepotrivită din mai multe motive, care și mie mi-a creat probleme, mi-a reziliat un contract pe nedrept, pe minciuni în 2020. Ne judecăm și acum”, a afirmat pentru Ora de Sibiu, protestarul Ilie Bratu.

Bratu susține că de fapt conflictul lui este cu directorul Țichindelean, nu cu Direcția.

un doctor sibian acuză „mafia din direcția veterinară” cu care se judecă de trei ani. directorul țichindelean: „un protest nu poate să influențeze un proces”

Directorul DSVSA nu a mai vorbit de cinci ani cu cel care îl face mafiot și care protestează în fața sediului

„Motivat obiectiv i-a fost reziliat contractul de concesiune în 2020, după care a chemat în instanță DSVSA Sibiu, s-a deschis procesul, s-a terminat pe fond, DSVSA a câștigat. Doctorul Bratu Ilie a făcut apel și la Curtea de Apel dosarul este în derulare, nefiind stabilită hotărâre definitivă”, a declarat pentru Ora de Sibiu, directorul executiv al DSVSA Sibiu, Șerban Țichindelean.

Țichindelean afirmă că nu a fost contactat de Ilie Bratu și că protestul acestuia nu este justificat.

„Eu cu domnul doctor Bratu nu am mai discutat de cinci ani, ca atare consider că acest protest și jignirile care mi se aduc sunt în responsabilitate personală și nu se justifică, crezând că un protest poate să influențeze demersul unui proces, dar este al instanței, nu este al DSVSA Sibiu și nici al directorului executiv Țichindelean Șerban”, a mai precizat Țichindelean.

Ultima oră

Comentariul meu