tragedie într-un liceu. patru copii răniți după ce un zid s-a prăbușit peste ei (foto, video)

Trei victime au fost extrase de salvatori din clădirea prăbușită a Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc. Echipele de intervenție acționează în continuare și caută în dărâmăturile rezultate din prăbușirea peretelui.

Potrivit IGSU, până în acest moment au fost extrase trei victime. O victimă este conștientă, alta este semiconștientă și a treia este în stop cardio-repirator fiind aplicate manevre de resuscitare.

Victima aflată în stare gravă a fost transportată la spital, a anunțat ulterior IGSU.

„Victima aflată în stop cardio respirator a răspuns manevrelor de resuscitare și este transportată la spital pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun acesteia.Se efectuează în continuare misiuni de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse sub dărâmături”, a comunicat IGSU.

Incidentul a avut loc luni la internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, județul Hargita. Un perete s-a prăbușit, iar suprafața afectată este de aproximativ 200 mp, a transmis IGSU.

YouTube video

La locul intervenției au fost alocate două mașini de stingere, o echipă de descarcerare, un camion, un container multirisc, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

tragedie într-un liceu. patru copii răniți după ce un zid s-a prăbușit peste ei (foto, video)tragedie într-un liceu. patru copii răniți după ce un zid s-a prăbușit peste ei (foto, video)

Ultima oră

Comentariul meu