sute de haine de firmă contrafăcute, confiscate de poliție în târgul obor. prejudiciu depășește 10.000 de euro

Polițiștii sibieni au depistat produse contrafăcute la în Târgul Obor.

”În cursul zilei de 17 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune de combatere a comerțului cu produse contrafăcute.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat un control la un târg din municipiul Sibiu, unde au depistat două persoane fizice care comercializau articole de îmbrăcăminte și parfumuri purtând inscripțiile unor mărci cunoscute.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că produsele erau contrafăcute, fiind susceptibile să prejudicieze drepturile de proprietate intelectuală ale titularilor mărcilor.

În consecință, au fost întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 102 alineatul (1) litera b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 305 de produse contrafăcute, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările în aceste dosare continuă.

Ultima oră

Comentariul meu