la shopping city sibiu, magia sărbătorilor vine cu idei creative de cadouri, surprize și premii pentru clienți

În luna decembrie, Shopping City Sibiu aduce atmosfera de Crăciun mai aproape de clienții săi și îi așteaptă cu un târg de cadouri handmade, premii de bun-venit în aplicația mobilă SPOT, servicii de împachetare a cadourilor și, nu în ultimul rând, un decor festiv spectaculos.

În perioada 15 – 24 decembrie, clienții sunt invitați la târgul de cadouri de Moș Crăciun, unde vor descoperi o gamă variată de produse handmade, de la decorațiuni pentru casă, aranjamente și coronițe festive, produse din lavandă, obiecte de decor pentru brad croșetate și globuri de Crăciun pictate manual. Toate produsele sunt realizate cu pasiune de către artizanii prezenți în zona magazinelor de modă: Impact Sound Decorations, Flori de Cornățel by Mihali Iulia Mihaela, Săculeț Fermecat, Bohemian Design Sibiu, Dl cu pirogravuri și globuri din lemn, Lavandă și produse lavandă, Stay Beautiful.

De asemenea, vizitatorii se vor putea fotografia lângă decorațiunile spectaculoase cu tematică de sărbătoare din centrul comercial: un selfie spot în formă de felinar și încă unul în formă de coroniță, steluțe și felinare 2D, dar și din exterior: un tunel cu globulețe, instalație cu luminițe și decorurile de la intrarea din centrul comercial.

Premii festive pentru noii membri în SPOT

Până pe 23 decembrie, clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își creează un cont complet vor primi un cadou de bun-venit – un frumos brăduț pentru sărbători magice, în limita stocului disponibil. Premiul poate fi revendicat la Info Point, în intervalul orar 10:00 – 21:30.  

În plus, fiecare bon de cumpărături scanat în aplicație aduce puncte bonus pe care clienții le pot folosi pentru a primi recompense din catalogul cu premii SPOT, care prezintă o gamă variată de premii festive precum ceramica de sărbători, seturi festive pentru masa de Crăciun, dar și personaje îndrăgite precum Olaf și Sven din Frozen, săniuțe pentru copii sau gulere de ski. Premiile din catalogul de iarnă sunt disponibile în aplicația SPOT în stoc limitat, doar până la sfârșitul acestui an. Acest mecanism este valabil pentru oricare centru din rețeaua NEPI.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun 

În aceeași perioada, clienții centrului comercial vor beneficia gratuit de serviciul de împachetare a cadourilor cumpărate în aceeași zi, pe baza bonului de cumpărături până pe 23 decembrie inclusiv, între orele 16:00 – 20:00, în zona Info Point.  De asemenea, cadourile pot fi împachetate și la standul amplasat pe galeria Auchan, organizat ca în fiecare an de Cercetașii de la Centrul local Cetatea Roșie Sibiu.

Programul serviciului este următorul:

  • 1617 decembrie: 10:00 – 22:00
  • 18 22 decembrie 16:00 – 22:00
  • 23 decembrie: 10:00 – 22:00

Ultima oră

Comentariul meu