becali către ștefan băcilă, patronul fc hermannstadt, după ce sibiul a pierdut cu 3-0 cu fcsb: ”nu trebuie să fi supărat” (video)
Sursa: google.com

În etapa cu numărul 20 din Superliga României, FCSB a învins fără probleme pe FC Hermannstadt, scor 3-0. Darius Olaru (dublă) și Florinel Coman au marcat pentru roș-albaștri.

FCSB a venit după trei meciuri consecutive fără victorie, dar a reușit să se descătușeze în meciul cu Hermannstadt. Echipa lui Elias Charalambous a dominat de la un capăt la celălalt și a meritat să câștige cu un scor mai mare.

Olaru a marcat în minutele 22 și 45, iar Coman a punctat în minutul 57. După această victorie, FCSB se distanțează la 8 puncte în fruntea clasamentului de CFR Cluj.

Gigi Becali: „Nu poate să ne stea nimeni în cale”

La finalul meciului, Gigi Becali a declarat că FCSB este o echipă puternică și că nu poate fi învinsă dacă joacă la nivelul ei.

„Noi dacă jucăm așa nu poate să ne stea nimeni în cale. Am vorbit și cu patronul de la Sibiu și i-am spus: ‘Bă, tu nu trebuie să fii supărat pentru că ai fost slab, nouă nu poate să ne stea nimeni în cale’.

„Am jucat din prima și cu viteză. I-am năucit, nu mai știau pe unde să o ia”, a spus Becali.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. deștepților… încep sa cred ca scrieți doar din cauza ca va plictisiți!!! preeessaaaa p…..
    „Darius Olaru (dublă) și Florinel Coman au marcat pentru roș-albaștri”….
    „Olaru a deschis scorul în minutul 13, iar Coman a marcat de două ori, în minutele 55 și 75” ….

    poate explicați romanului(în acest caz, SIBIANULUI) de rand, ca voi nu aveți nici o treaba cu fotbalul !!!
    la mulți ani…..și la mai multe!!! lăsați-vă de meserie!