”Vrăjitoarea din Belgrad” a făcut minuni în 3 zile. Paraschiv va juca joi cu Sepsi

Atacantul Daniel Paraschiv s-a refăcut miraculos în Serbia, după o leziune musculară și va fi apt de joc la meciul de joi, cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Daniel Paraschiv s-a întors sâmbătă seara de la Belgrad, unde s-a tratat trei zile după o leziune musculară suferită la meciul cu Universitatea Craiova. Ora de Sibiu  a anunțat în exclusivitate că golgheterul Sibiului se reface la ”vrăjitoarea de la Belgrad” pentru a fi apt cu Sepsi.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că jucătorul își reia începând de duminică antrenamentele. ”Am stat de vorbă cu Paraschiv și se simte foarte bine, duminică va face antrenament. Cred că va juca cu Sepsi. Marijana Kovacevic face miracole în 3 zile. Și eu am fost de două ori la ea când jucam fotbal și de două ori m-a făcut bine în doar trei zile” a anunțat Dani Coman la Fanatik.

Farmacista care a inventat un gel minune, Marijana Kovacevic a mai refăcut rapid alți doi jucători sibieni cu probleme musculare, pe Bejan și G. Iancu.

Partida FC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe se va disputa joi, 21 decembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Biletele sunt deja disponibile pe siteul Bilete.ro. 

 

Ultima oră

Comentariul meu