ruptură între măldărășanu și coman. ”nu mai suntem buni prieteni, dar colaborăm”

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că nu mai are o relație atât de bună cu antrenorul Marius Măldărășanu, dar discută tot ce este legat de echipă.

Buni prieteni cu ceva timp în urmă, Dani Coman și Marius Măldărășanu nu mai au aceeași relație apropiată, dar continuă să colaboreze la FC Hermannstadt. ”Nu mai avem cea mai bună relație, e adevărat, dar avem o relație foarte bună din punctul de vedere al statutului, președinte și antrenor. Că nu suntem cei mai buni prieteni așa cum am fost, e adevărat. Discutăm despre problemele echipei, strategie, despre transferuri, cantonament, despre tot ce avem nevoie. Nu ieșim la mese cu familiile. Nu are rost să mai dezvoltăm, ne facem treaba cât putem de bine. Măldă e un antrenor foarte bun. Un antrenor în care cred și foarte mult. Sunt ferm convins că va crește, va progresa și va ajunge un antrenor foarte bun al României”, a declarat Dani Coman la Fanatik.

Fostul portar a fost cel care i-a întins tehnicianului prima mână și l-a luat la Astra II, în Liga 3, de unde cariera lui Măldărășanu a urmat o pantă ascendentă.

Președintele clubului sibian a demontat orice discuții cu Rapid, după ce presa centrală l-a dat plecat la ”pachet” cu Măldărășanu. ”M-am săturat de toate aceste speculații, că am fost căutat de Rapid. Nu se pune problema, nu am avut o discuție cu nimeni. Nu vreau să se ascundă rezultatele slabe cu numele meu. Eu sunt bărbat și ies în față. Nu sunt eu cel mai bun, dar nici nu este altul mai bun ca mine” a mai spus Dani Coman.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu