după transferul la fcsb, baba alhassan a întors spatele sibiului: ” a solicitat să plece în vacanță”

Antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a dezvăluit că Baba Alhassan i-a solicitat zilele trecute să plece deja în vacanță, chiar dacă încă mai sunt jocuri în Superliga.

Ghanezul Baba Alhassan (23 ani) este departe de a se comporta ca profesionist, iar atitudinea sa față de clubul care l-a propulsat dezamăgește. După ce FC Hermannstadt a ajuns la un acord cu FCSB pentru cedarea mijlocașului și jucătorul a semnat cu clubul condus de Gigi Becali, ghanezul  a solicitat să plece în vacanță.

„Alhassan a venit, vrea vacanță, se gândește la FCSB, a ieșit din calcule, se gândește să nu se accidenteze. Nu aveam cum să îl bag, atâta timp cât sezonul trecut, când toată lumea era cu ochii pe el, juca doar pentru el și a avut o cădere, o știm cu toții. E pe undeva normal, este un jucător tânăr, îl înțeleg, nu mai contează”  a spus Marius Măldărășanu.

Astfel, este clar că Măldărășanu nu va conta pe ghanez nici la ultimul meci din acest an, cel de joi, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Și anul trecut, după câteva evoluții bune și apariția în media a unor oferte, Baba nu a mai jucat  nimic și și-a revenit în acest sezon.

Președintele clubului, Dani Coman nu regretă despărțirea de ghanez și anunță că Sibiul ar putea aduce un alt mijlocaș de profilul lui Baba. „Este un plus pentru jucător atât cât și pentru echipă. Suntem echipa care în decurs de 4-5 luni am vândut 4 jucători și suntem pe un loc onorabil. Asta este meseria noastră a conducătorilor, să aduce jucători buni, să putem să-i transferăm ulterior pentru a face bugetul clubului cât mai bun. Rămâne să îl înlocuim cu un jucător bun pe Baba Alhassan” a anunțat și Coman.

FC Hermannstadt l-a cedat pe ghanez la FCSB din iarnă pentru 600.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer.

Viorel Moldovan: ”Lipsă de respect la adresa clubului”

Atitudinea ghanezului a fost taxată și de fostul internațional Viorel Moldovan. “Vrea și Baba Alhassan vacanță. Nu vreau să înțeleg situația. Bun, el a semnat, nu-i mai stă capul și deja vrea în vacanță ca să vină în formă la pregătirea cu FCSB. E o lipsă de respect la adresa clubului, societății tale, care încă te plătește. Ești angajatul clubului. Trebuie să îți faci datoria cu profesionalism până după ultimul joc, care este peste câteva zile. După poți să pleci. Mi se par niște lucruri total, total absurde”, a spus și Viorel Moldovan.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu sunt rasist,dar nu poți avea pretenții de la un parvenit!! Nu ar trebui ajutați sub nici o formă!! De unde să știe de bun simt asemenea specimene. Nu că nu am avea și noi reprezentanți în această categorie!!! Se întâlnesc la fcsb!! Acolo e lumea lor,a parveniților!!