vremea de crăciun. în unele zone vom avea temperaturi de până la 14 grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Crăciun. Conform acesteia, vremea va fi caldă și stabilă în perioada 18-25 decembrie.

La începutul săptămânii viitoare, temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, mai mari decât în mod normal pentru această perioadă. Vremea va fi liniștită, cu nori în partea de sud a țării, relatează portalul de știri Antena3.

Până la mijlocul săptămânii viitoare, vor fi doar puține precipitații. Ceața și nebulozitatea joasă vor fi prezente, în special dimineața și seara. În unele zone, ceața poate fi asociată cu burniță, care, în cazul în care se formează pe timp de noapte, poate duce la formarea de polei.

Începând cu miercuri, temperaturile vor începe să scadă ușor. Până de Crăciun, temperaturile maxime vor fi în general între 5 și 10 grade Celsius în interiorul arcului carpatic și peste 10 grade Celsius în exteriorul arcului carpatic.

Vremea de Crăciun va fi caldă și stabilă, cu puține precipitații. Acest lucru este o veste bună pentru cei care își planifică ieșirile în aer liber în perioada sărbătorilor.

Ultima oră

Comentariul meu