s-au pus în vânzare biletele la ultimul meci al anului, fc hermannstadt - sepsi

FC Hermannstadt a pus la vânzare online biletele pentru ultimul meci oficial al anului, cel cu Sepsi Sf. Gheorghe, care este programat joi, 21 decembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal Sibiu. 

Prețurile biletelor pe siteul Bilete.ro diferă în funcție de zonă, după cum urmează: 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2, 20 lei la Peluza Nord.

Biletele vor fi disponibile și fizic, la casa de bilete de la noua arenă din Sibiu, după următorul program: marți și miercuri: orele 12.00 – 18.00; joi: orele 12.00 – 17.15.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro.

Partida FC Hermannstadt – Sepsi va conta pentru etapa a 21-a din Superliga și se anunță una atractivă, fiind implicate două echipe care luptă pentru o poziție de play-off.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu