gabriel deac, primul transfer al iernii pentru csc șelimbăr

Mijlocașul dreapta Gabriel Deac (28 ani) este primul transfer efectuat în această iarnă de liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr, care se pregătește să facă o figură cât mai frumoasă în play-off. 

Lider în eșalonul secund, CSC 1599 Șelimbăr vrea să facă o figură cât mai frumoasă în play-off, chiar dacă nu are drept de promovare.

Transferul lui Gabriel Deac a fost anunțat pe pagina oficială a clubului Gloria Bistrița 2018 Năsăud, lider în Seria 9 din Liga 3, din care face parte și ACS Mediaș. Gabriel Deac are la activ 96 de partide disputate în Liga 1 și 56 de meciuri în Liga a 2-a. A marcat în total 18 goluri, atât în cele două ligi cât și în Cupa României.

„După ghinioanele pe care le-am avut în ultimii doi ani cu accidentările repetate nu credeam că voi mai ajunge să joc în play-off-ul din Liga 2. Am răspuns fără rezerve la oferta de la Șelimbăr”, a precizat Gabriel Deac.

Mijlocașul dreapta se reîntâlnește astfel cu antrenorul Claudiu Niculescu, alături de care a câștigat Cupa României și Supercupa la FC Voluntari.  În prima parte a sezonului, pe acest post au jucat la ”călăreții roșii” Schieb și Monea.  ”Vorbesc zilnic cu conducerea și căutăm soluții, vedem ce decizii vom lua săptămânile care urmează  referitor la plecările și venirile de la echipă. Trebuie să greșim cât mai puțin, să sperăm că nimerim toți jucătorii care vor veni să întărească echipa. Nu vor fi schimbări multe, jucătorii pe care îi avem și-au făcut datoria. Trebuie să întărim ce a fost bun până acum, să mai îmbunătățim lucrurile și să încercăm să reparăm ce nu a mers foarte bine” a  declarat recent antrenorul Claudiu Niculescu.

Gabriel Deac a mai evoluat la Viitorul, FC Voluntari, Petrolul, FC Argeș și Concordia Chiajna. Până acum, Șelimbăr a mai anunțat despărțirea de portarul Mitrovic, dar vor urma cu siguranță și alte plecări.

gabriel deac, primul transfer al iernii pentru csc șelimbăr

 

Ultima oră

Comentariul meu