fc hermannstadt, înfrângere cu fcsb. sibiul a pierdut cu 3-0 (video)
Darius Dumitru Olaru și Mino Sota în meciul de fotbal dintre SC Fotbal Club FCSB SA și AFC Hermannstadt, contând pentru SUPERLIGA SUPERBET, desfășurat pe Stadionul Arena Națională din București, sâmbătă 16 decembrie 2023. © FOTO: Mihai Antonio VASILE/SPORT PICTURES

FC Hermannstadt a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, 0-3 pe Arena Națională, contra liderului FCSB. 

Lipsită de Paraschiv și Alhassan, echipa sibiană a făcut pe Arena Națională cel mai slab joc din acest sezon al Superligii. Circa 6000 de spectatori au venit sâmbătă seara să vadă duelul din etapa a 20-a a Superligii. Meciul a început alert și Jipa a ratat o ocazie uriașă după numai trei minute, când singur în careu a tras în portarul Tîrnovanu.

YouTube video

Treptat, FCSB este din ce în ce mai periculoasă, Băluță trage în plasa laterală, apoi Căbuz are emoții la șutul lui Fl. Coman, pe care l-a scos în corner. Gazdele au deschis scorul în minutul 22, după ce Fonseca pierde mingea în propria jumătate, Băluță centrează, iar D. Olaru înscrie cu un voleu superb, din unghi.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Portarul Căbuz scoate apoi excelent șutul medieșeanului Olaru. În final de repriză, Căbuz salvează din nou la reluarea din doar câțiva metri a lui Băluță. Tot medieșeanul Darius Olaru duce scorul la 2-0 în minutul 44, după ce i-a fentat în careu pe Găman și Sota și a șutat pe jos, la colț. A fost 2-0 la pauză pentru FCSB, după o primă repriză în care a arătat tare modest.

Măldărășanu a făcut trei schimbări la pauză, în încercarea de a își resuscita echipa și au intrat Medina, Neguț și Biceanu, dar Sibiul a fost la fel de apatică. FCSB s-a desprins la 3-0 după eroarea comună a lui Butean și Găman, care i-au pus mingea pe tavă lui Fl. Coman, care, singur la 6 metri nu putea rata. Spre final, a revenit pe teren și Ad. Petre, după o lungă absență.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Spre final, arbitrul Chivulete dictează și penalty pentru gazde la o intervenție la minge a lui Butean, însă VAR-ul a corectat eroarea centralului. Sibiul a avut singura șansă a reprizei prin Bucuroiu în minutul 90, dar Târnovanu parează  bine șutul juniorului. S-a terminat 3-0 pentru FCSB, care își consolidează poziția de lider.

Sibiul este pe locul 7 în campionat, cu 28 de puncte din 20 de jocuri.  Urmează jocul de joi, de la Sibiu, cu Sepsi, unul extrem de important în lupta pentru play-off.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Oroian – Balaure (Medina 46), Murgia (Biceanu 46), Mino, Jipa (Bucuroiu 85) – G. Iancu (Neguț 46), Fonseca (A. Petre 70).

fc hermannstadt, înfrângere cu fcsb. sibiul a pierdut cu 3-0 (video)

Ultima oră

Comentariul meu