un nou loc de întâlnire pentru iubitorii de animale: shopping city sibiu inaugurează magazinul fressnapf

Posesorii de animale de companie au un nou loc de întâlnire la Shopping City Sibiu: Fressnapf, liderul recunoscut pe piața Europeană pentru produse destinate animalelor de companie, și-a deschis ușile pe 14 decembrie. 

Noul magazin din Shopping City Sibiu, situat vizavi de magazinul Decathlon, în proximitatea galeriei Carrefour, oferă clienților acces la o gamă largă de produse – de la hrană și accesorii, până la produse de îngrijire pentru toate tipurile de animale de companie. Cu un spațiu generos și bine amenajat, magazinul promite să fie o destinație de top pentru toți iubitorii de animale din Sibiu și împrejurimi. 

Pentru a sărbători deschiderea noului magazin, Fressnapf își întâmpină clienții cu o reducere specială de 25% la toate produsele între 14 și 17 decembrie.

Suntem încântați să le oferim vizitatorilor noștri încă un motiv să ne aleagă pentru experiența lor de shopping. Adăugarea Fressnapf în centrul nostru comercial nu doar că diversifică opțiunile de cumpărături, dar aduce și o nouă dimensiune comunității noastre, una care celebrează și îngrijește animalele de companie”, spun reperezentanții Shopping City Sibiu. 

Compania de origine germană, cu o istorie de peste 33 de ani, a intrat pe piața românească în urmă cu un an, iar de atunci a deschis 23 de magazine, răspândite în toată țara. 

un nou loc de întâlnire pentru iubitorii de animale: shopping city sibiu inaugurează magazinul fressnapf

Ultima oră

Comentariul meu