paraschiv se tratează la clinica “vrăjitoarei” marijana de la belgrad. iancu și bejan s-au refăcut rapid tot acolo

Atacantul echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a suferit o întindere musculară la ultimul joc de campionat, cel cu Universitatea Craiova și se tratează în aceste zile la Belgrad, la renumita Marijana Kovacevic. 

Daniel Paraschiv este indisponibil pentru jocul de sâmbătă al sibienilor, cel cu FCSB, însă clubul FC Hermannstadt încearcă să îl recupereze pe atacant pentru partida cu Sepsi, din 21 decembrie, ultima din acest an. Ora de Sibiu a aflat că atacantul Sibiului se recuperează în aceste zile la Belgrad, la clinica renumitei Marijana Kovacevic.

După ce Florin Bejan și Gabi Iancu s-au recuperat mult mai rapid la Belgrad după ce suferiseră rupturi musculare, conducerea lui FC Hermannstadt a mers tot pe mâna ”vraciului din Belgrad” și în cazul lui Daniel Paraschiv. Atacantul  a suferit o întindere musculară în ultimul meci, cel cu Universitatea Craiova.

Marijana Kovacevic, cunoscută și ca „vrăjitoarei din Belgrad”, și-a câștigat faima datorită faptului că reușește să vindece accidentările sportivilor în timp record, cu metode necunoscute de medicina modernă.

paraschiv se tratează la clinica “vrăjitoarei” marijana de la belgrad. iancu și bejan s-au refăcut rapid tot acolo

De-a lungul timpului, sportivi de renume mondial au apelat la serviciile sârboaicei, cum ar fi Van Persie, Frank Lampard, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Luka Modric sau Novak Djokovic. Totodată, numeroși fotbaliști din Superliga au trecut prin cabinetul miraculos al Marijanei.

O oră de terapie la clinică, egală cu o săptămână de tratament medical

Kovacevic nu este medic, aceasta absolvind Facultatea de Farmacie, apoi a lucrat în diverse laboratoare farmaceutice și chiar a fost profesor universitar, înainte de a-și deschide propria clinică specializată în tratarea sportivilor. Marijana folosește un gel special, inventat de ea, pentru a trata leziunile sportivilor. Totodată, aceasta are un aparat special pe care îl folosește pentru a accelera efectele gelului respectiv.

”Am cercetat cum se poate regenera musculatura în cel mai scurt timp, fără a folosi medicamente artificiale și metode agresive. Metoda de tratament pe care o folosesc este regenerarea musculaturii rănite cu un masaj manual special cu rolă, cu utilizarea de substanțe active în câmpul electromagnetic, care este creat prin trecerea curenților de înaltă frecvență prin țesutul deteriorat. Procesul are loc neinvaziv pentru pacient, fără contraindicații sau reacții alergice. După terapie, rezultatele testului doping sunt negative pentru prezența substanțelor interzise în sânge și urină. Trebuie să menționez că substanțele folosite în timpul tratamentului sunt complet neutre și sigure. Terapiile sunt atât de puternice încât o oră de terapie înlocuiește o săptămână de tratament cu orice altă metodă, dacă trebuie să se odihnească o lună, îi rezolv problema în patru ședințe” a declarat Marijana în presa din Serbia. La Marijana Kovacevic s-a tratat în trecut și actualul președinte al sibienilor, Dani Coman.

Daniel Paraschiv are ofertă din Ungaria și nu este exclus să plece și el în această iarnă, dacă cluburile vor ajunge la un acord.

paraschiv se tratează la clinica “vrăjitoarei” marijana de la belgrad. iancu și bejan s-au refăcut rapid tot acolo

Ultima oră

Comentariul meu