Măldărășanu rămâne la FC Hermannstadt: ”I-am liniștit pe băieți”

Înainte de meciul din deplasare de sâmbătă, cu FCSB, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a anunțat că va continua la Sibiu și din iarnă. 

În ultimele zile, presa națională a speculat faptul că Marius Măldărășanu este dorit din iarnă la Rapid București, în cazul în care Cristiano Bergodi va fi demis. Însă, nici italianul nu este demis, dar nici Măldărășanu nu este dispus să plece în acest moment de la FC Hermannstadt.

Astfel, tehnicianul și-a anunțat jucătorii că va continua la Sibiu, mai ales că Mino Sota, Butean și Oroian discută în aceste zile prelungirea contractelor. În plus, fostul rapidist a declarat public că din punct de vedere mental nu este pregătit să meargă la o echipă care se bate la titlu și unde presiunea este una mult mai mare.

”Tot ce apare în presă nu ne face bine nici nouă, dar mai ales Rapidului. Eu am stat de vorbă cu băieții noștri, i-am și liniștit, avem și câțiva jucători cu care se încearcă prelungirea contractelor și probabil contează și aspectul acesta. Sunt aici, mă simt bine, mă simt respectat, am o muncă de făcut, dau totul ca să ne atingem obiectivele” a declarat Măldărășanu pentru pagina oficială a clubului sibian.

Măldărășanu este convins că fostul său antrenor, Bergodi va continua pe banca Rapidului. ”Îmi pare rău pentru Cristiano Bergodi, numai în pielea lui să nu fii, l-am avut antrenor, îl cunosc foarte bine, îi urez multă baftă. Știm cu toții că acolo există o conducere foarte echilibrată, cu siguranță vor merge pe continuitate, care din punctul meu de vedere duce la performanță” a mai spus fostul mijlocaș.

Măldărășanu rămâne la FC Hermannstadt: ”I-am liniștit pe băieți”

 

Ultima oră

Comentariul meu