FC Hermannstadt joacă sâmbătă în deplasare cu liderul FCSB. Măldărășanu: ”Mergem să câștigăm” (video)

FCSB și FC Hermannstadt anunță un joc foarte atractiv sâmbătă, de la ora 20.00, pe Național Arena, în etapa a 20-a a Superligii.

 FCSB este lider la zi, cu 38 de puncte și are un avantaj de cinci puncte în fața principalei urmăritoare, CFR Cluj. Totuși, gazdele nu au strălucit în ultimele jocuri și nu au câștigat în ultimele trei jocuri oficiale. În ultima etapă a remizat la Cluj, scor 1-1, dar liderul are doar o victorie în ultimele cinci jocuri acasă.

YouTube video

În turul acestui sezon, a fost 2-2 la Sibiu, încă un motiv ca FC Hermannstadt să spere într-un rezultat pozitiv si sâmbătă. Singura victorie în Superliga împotriva celor de la FCSB a venit pentru FC Hermannstadt în 14 februarie 2021, 1-0, pe teren propriu.  

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCSB!

FC Hermannstadt este un adversar redutabil pentru orice formație, fapt demonstrat și de faptul că elevii lui Marius Măldărășanu au doar o singură înfrângere din 4 august încoace,  un 0-2 la UTA.  În etapa trecută, sibienii au trecut cu 2-1, acasă, de Universitatea Craiova și continuă lupta pentru play-off.

”Noi și FCSB, cel mai echilibrat parcurs”

”Avem două meciuri grele, primul este acesta cu liderul FCSB, ne-am tot întâlnit cu ei. Nu s-a schimbat la ei nimic, au jucători cu calitate, poate este una dintre cele mai constante echipe, comparând momentele de criză ale multora. Cred că FCSB și cu noi am avut cam cel mai echilibrat parcurs, păstrând proporțiile din punct de vedere a obiectivelor. Mergem acolo cu gândul să câștigăm, le-am zis băieților că trebuie să ne luăm reper negativ prima repriză cu Farul când am jucat cu teamă, asta nu trebuie să existe. De când am promovat am făcut meciuri bune contra FCSB, au fost doar jocuri echilibrate, probabil așa va fi și sâmbătă. Va trebui să jucăm cu încredere, pentru că am încredere în băieți, avem jucători cu calitate, ei trebuie să aibă încredere și personalitate”  a spus Marius Măldărășanu. Trupa de pe malul Cibinului ocupă locul 6 și cu un rezultat pozitiv sâmbătă și-ar putea menține poziția care duce în play-off.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Tehnicianul sibienilor spune că jucătorii săi trebuie să aibă tăria de caracter să nu fie apăsați de atmosfera ostilă din tribune. ”Publicul contează mereu, fotbal fără suporteri nu este ceea ce trebuie. E normal să fie o atmosferă ostilă nouă, jucăm în deplasare, sper ca jucătorii noștri să nu fie afectați. Chiar dacă va fi o atmosferă bună pentru FCSB, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, pentru că știm ce avem de făcut, depinde de fiecare cum gestionează lucrurile acestea” a mai explicat Măldărășanu.

FC Hermannstadt echipă probabilă: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Oroian – Balaure, Murgia, Sota, Jipa – G. Iancu, Fonseca.

FC Hermannstadt joacă sâmbătă în deplasare cu liderul FCSB. Măldărășanu: ”Mergem să câștigăm” (video)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică