directorul bj astra, previziuni sumbre pentru biblioteci: ”vor dispărea”. răzvan pop, interviu la „ora de cultură”, vineri de la ora 20.00

Directorul Bibliotecii Județene Astra, Răzvan Pop, vine vineri, de la ora 20.00, la ”Ora de Cultură”. Invitatul acestei ediții va discuta atât despre proiecte viitoare, cât și despre problemele întâmpinate de când se află la conducerea instituției.

Invitatul special al unei noi emisiuni din seria „Ora de Cultură” este directorul Bibliotecii Județene Astra, Răzvan Pop. Acesta va vorbi despre proiectele actuale și de viitor ale Bibliotecii Astra, dar și informații despre cum s-au schimbat lucrurile de când acesta se află la conducerea instituției.

„Este absolut necesar ca o bibliotecă să devină un hub cultural”, este una dintre concluziile pe care Răzvan Pop le-a redat în legătură cu proiectele de viitor ale Bibliotecii Astra.

Urmăriți interviul realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, vineri – 15 decembrie, de la ora 20:00 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, pe canalul nostru de youtube, precum și pe pagina de Linkedin.

 

Ultima oră

Comentariul meu