clipe de groază pentru o bătrânică de 83 de ani. doi minori au tâlhărit-o și au amenințat-o cu cuțitul în propria casă, în plină zi
foto: arhivă

O bătrânică în vârstă de 83 de ani, din satul Daia a trăit clipe de groază, miercuri, la amiază, în propria casă, când s-a trezit cu doi minori, din Alţâna, care au ameninţat-o cu un cuţit şi au lovit-o peste faţă. Cei doi au fugit cu 10 lei, banii găsiţi în casa femeii, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat o femeie și i-ar fi sustras o sumă de bani, în localitatea Daia. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii a rezultat că, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, două persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi pătruns fără drept într-o locuință din satul Daia, ar fi agresat-o fizic pe proprietară, o femeie în vârstă de 83 de ani, prin lovire în zona feței și înțepare în zona gâtului, după care ar fi sustras o sumă de bani”, a precizat Elena Welter.

Potrivit Poliţiei, „femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.”

Poliţiştii i-au prins pe cei doi băieţi, care sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată, în libertate.

„În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate de către polițiști, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a mai spus reprezentanta IPJ Sibiu, Elena Welter.

Ultima oră

Comentariul meu