campanie de strângere de fonduri pentru vârstnici, organizată de mitropolia ardealului la sibiu

Tinerii sibieni au susținut un concert de colinde marți, 12 decembrie, la Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu. Evenimentul a avut și un scop caritabil, fiind lansată la Sibiu campania de strângere de fonduri „Ajută un bătrân să zâmbească”.

Campania este organizată de Federația „Filantropia”, din care face parte și Asociația „Filantropia Ortodoxă” din Arhiepiscopia Sibiului. Prin intermediul donațiilor, vor fi ajutați peste 1.000 de vârstnici din mediul rural, cu sprijin pentru prevenirea marginalizării sociale și pentru integrarea comunitară.

Concertul a fost organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Tinerii sibieni au fost acompaniați de interpretul de muzică folclorică Sebastian Stan și de oaspeți din parohii sibiene și de la așezăminte monahale din eparhie.

Donațiile pentru campania „Ajută un bătrân să zâmbească” pot fi făcute prin intermediul SMS‑urilor trimise la numărul 8864, folosind cuvântul „Dăruiește”.

Acest text este mai concis și mai ușor de citit decât textul original. De asemenea, este mai informativ, oferind mai multe detalii despre concert și despre campania de strângere de fonduri.

campanie de strângere de fonduri pentru vârstnici, organizată de mitropolia ardealului la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu