americanul threatt, optimist înainte de debutul la csu sibiu. ”sunt pregătit”

Americanul Jay Threatt va debuta pentru CSU Sibiu sâmbătă, în jocul din Liga Națională din Bănie, cu SCM Craiova. 

Adversara de sâmbătă a sibienilor, SCM Craiova are un bilanț de 4-5 și speră în continuare la Top 10, chiar dacă este pe locul 8 în Conferința B. Cu un bilanț de 5-5, Sibiul este pe locul 4, dar lupta pentru primele cinci locuri este foarte strânsă și dacă pierde la Craiova, începe să aibă emoții.

Venit în urmă cu o săptămână de la Rapid București, Threatt este gata să fie sâmbătă pe teren în jocul de la Craiova. ”Mă simt bine la CSU, sunt în țară de câțiva ani, știu că Sibiul are fani grozavi, antrenorii și echipele adverse au fost primite foarte bine aici. Ultimul meu meci a fost aici, deci mă simt foarte confortabil. M-am adaptat foarte bine, mă cunoșteam cu o parte din băieții care sunt aici. Am o idee cum joacă CSU. Meciul de la Craiova o să fie unul dificil, dar sunt pregătit” a anunțat Jay Threatt într-un interviu pe pagina oficială a clubului sibian.

Tomas Rinkevicius: ”Jucătorii noi trebuie incluși în sistemul de joc”

După ce programul infernal din ultima lună, cu trei jocuri săptămânal s-a încheiat odată cu ieșirea Sibiului din FIBA Europe, antrenorul Tomas Rinkevicius speră ca jocul echipei să fie revitalizat. Tehnicianul trebuie să îi integreze rapid pe cei doi jucători veniți recent, americanii Threatt și Loving.

”Am petrecut această perioadă antrenându-ne. Avem noi jucători trebuie să îi includem în sistem. Nu e așa de ușor, e o perioadă scurtă de timp în care trebuie să îi mobilizăm, dar încercăm să facem tot ce putem. Întâlnim o echipă foarte bună, disciplinată și puternică, Craiova. Joacă bine în apărare și e foarte important să punem mult accent pe aspectul ăsta. Bineînțeles, Craiova are jucători foarte buni și trebuie să ne axăm pe a-i stopa defensiv” a spus și antrenorul Tomas Rinkevicius.

Partida SCM Craiova – CSU Sibiu va fi transmisă în direct pe FRB TV, canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

americanul threatt, optimist înainte de debutul la csu sibiu. ”sunt pregătit”

Ultima oră

Comentariul meu