rapid vrea să îl ia pe paraschiv de la sibiu. jucătorul are o ofertă și din ungaria

Curtat intens din Ungaria, atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a intrat și atenția clubului Rapid București. 

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul Sibiului este pe lista Rapidului pentru transferurile din ianuarie. Giuleștenii vor să se întărească în ofensivă, după plecarea lui Marko Dugandzic, în Arabia Saudită şi accidentările lui Petrila și Rrahmani. Rapidul l-a vrut și pe Baba Alhassan, însă oferta de la FCSB a fost superioară, iar ghanezul va merge la echipa lui Gigi Becali, după ce actele s-au finalizat miercuri.fc he

„Există interes pentru Paraschiv din străinătate. Din România încă nu avem nicio discuție. Dacă va fi o ofertă concretă, dacă și noi, clubul, și Paraschiv vom fi mulțumiți, există posibilitatea unui transfer. Sunt doar discuții, tatonări”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.

În acest sezon din Superliga, Paraschiv a bifat 6 goluri și 3 pase decisive în 18 partide. Are o cotă de piață cifrată la 1 milion de euro, suma pe care o solicită și Sibiul pentru transferul acestuia.

Tratativele sibienilor pentru golgheterul lor cu Mol Fehervar din Ungaria sunt însă mai înaintate, maghiarii fiind destul de aproape de cerințele Sibiului.  Ungurii l-au dorit pe Paraschiv și iarna trecută, dar și în vară, însă tratativele nu s-au finalizat.

 

Ultima oră

Comentariul meu