nou la liquid money - așii amanetului. intermedierea, un alt serviciu la care sibienii pot apela

Liquid Money – Așii Amanetului se extinde în marile orașe din țară. Pe lângă magazinul din Sibiu, Liquid Money a deschis un nou sediu la București. De asemenea a introdus un nou serviciu, cel de intermediere.

Liquid Money – Așii Amanetului continuă să își surprindă clienții din Sibiu, și nu numai. Recent, a fost introdus serviciul de intermediere. Reamintim că la Liquid Money poți să amanetezi, schimbi, vinzi sau cumperi o gamă largă de produse.

Nou la Liquid Money – Serviciul de intermediere

Consignația Liquid Money deschisă pe Șoseaua Alba Iulia, nr.67 oferă servicii care se găsesc doar la Liquid Money. Sunt acceptate orice fel de obiecte atâta timp cât nu sunt perisabile – un expert le evaluează valoarea, iar clienții pot negocia prețul sau pot face schimburi.

Pe lângă serviciile deja existente, la Liquid Money poți opta și pentru serviciul de intermediere. Acesta presupune ca reprezentanții Liquid Money să găsească un client potrivit pentru produsul pe care vrei să îl vinzi în cel mai scurt timp, astfel încât tranzacția să fie una rapidă și profitabilă.

În continuare, clienții pot opta pentru regimul de consignație. Mai exact, orice produs poate fi lăsat în vederea vânzării, se stabilește un preț și în momentul în care se vinde clientul primește banii, iar magazinului îi revine un mic comision. Cei care trec pragul magazinului Liquid Money pot vinde, cumpăra sau amaneta orice obiect. Important este că la Liquid Money orice obiect se poate negocia.

nou la liquid money - așii amanetului. intermedierea, un alt serviciu la care sibienii pot apela

Liquid Money, acum și în București

Magazinul Liquid Money a început extinderea conceptului unic și în alte zone ale țării. Pe lângă magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, un nou sediu a fost deschis la București, pe Șoseaua Virtuții, nr. 24. Alte magazine Liquid Money urmează să se deschidă și în alte orașe mari din țară.

„Avem colaborări cu tot mai mulți colecționari de artă, case de licitație și ne dorim tot mai multe parteneriate cu toți cei pasionați de antichități și piese de artă de colecție. Ne dorim să dezvoltăm această parte a business-ului”, a spus Liviu Andrei de la Liquid Money.

nou la liquid money - așii amanetului. intermedierea, un alt serviciu la care sibienii pot apela

Vedetele continuă să treacă pragul magazinului din București, cât și celui din Sibiu. Liviu Vârciu a devenit client fidel al magazinului sibian, mai ales că acum consignația are ușile deschise și în capitală. „Dacă aveți ceva de vândut sau de lăsat în regim de consignație, veniți la Liquid Money – Așii Amanetului”, este îndemnul lui Liviu Vârciu.

nou la liquid money - așii amanetului. intermedierea, un alt serviciu la care sibienii pot apela

Pe această cale, echipa Liquid Money le mulțumește tuturor clienților care au apelat la serviciile oferite și îi așteaptă în continuare la cele două magazine!

Echipa „Liquid Money – Așii Amanetului” vă urează un An Nou fericit și sărbători frumoase alături de cei dragi!

Ultima oră

Comentariul meu