astrid fodor i-a spus lui adrian bibu că nu va mai candida la primăria sibiu. „vorba-i vorbă!” (video)

Adrian Bibu a declarat că Astrid Fodor i-a spus, într-o discuție privată, că nu va mai candida pentru un nou mandat la Primăria municipiului Sibiu. 

Adrian Bibu va candida la, la alegerile locale de anul viitor, pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. Ultimele sondaje îl arată câștigător, asta în cazul în care actualul edil nu va mai candida pentru un nou mandat. Potrivit administratorului județului, Astrid Fodor nu vrea să mai ocupe scaunul de primar pentru alți patru ani. 

„Adrian Bibu este persoana care a ieșit cel mai bine în sondaj și care câștigă Primăria Sibiu față de următorul candidat. Asta în condițiile în care doamna primar Fodor nu a fost luată în calcul pentru că dânsa a declarat că nu mai candidează. Eu cred că este un om serios și nu mai candidează. (…) Eu mă aștept să nu mai candideze. Eu am avut o discuție personală cu dânsa și a zis <<domnul Bibu, eu sunt o femeie serioasă. La mine cuvântul e cuvânt și nu o să mai candidez>>. Din ce mi-a spus dânsa, eu cred că vorba-i vorbă, cuvântul îi nimica, cum se zice la noi în Ardeal. Mă rog, și dacă va candida, să-i dea Dumnezeu sănătate!”, a spus Adrian Bibu la „Ora de Politică”. 

Citește și: Adrian Bibu va candida din nou la Primăria Sibiu: „Am ieșit cel mai bine în sondaje”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dacă sibienii nu au observat ce realizări mărețe au liberalii la nivel național, atunci vai de noi. Ce a reușit această doamnă primar să facă din Sibiu va fi greu de egalat de alți primari care vor urma.
    Nu cred că vreodată liberalii s-au gândit la binele colectivității, dar sigur se gândesc și impun hotărâri pentru binele unor patroni.
    Mă aștept să golească vistieria locală in primele luni de mandat pentru a se justifica se ce nu poate face nimic pentru oraș.

  2. daca a fost o discutie privata era normal sa ramana privata ! dar tu domnule Bibu ce ai facut ? e vorba de caracter si onoare care unii nu mai are !