fc hermannstadt recunoaște interesul pentru revenirea lui opruț. măldărășanu: ”băiatul vrea să joace”

După cum Ora de Sibiu a anunțat săptămâna trecută în exclusivitate, FC Hermannstadt plănuiește să îl readucă înapoi din iarnă pe fundașul stânga Raul Opruț (25 ani), care nu primește minute în Belgia, la KV Kortrjik. 

Sibiul l-a vândut în  vară pe Raul Opruț în Belgia, la KV Kortrjik pentru 400.000 euro și a păstrat și un procent de 15% dintr-o eventuală vânzare ulterioară. Opruț a fost folosit în doar trei meciuri la ultima clasată din Belgia și nu a mai prins lotul după ce antrenorul care l-a dorit a fost demis. Revenirea este posibilă doar dacă Kortrjik va fi de acord cu un împrumut pe șase luni, iar la Sibiu jucătorul ar putea reveni în atenția naționalei, în perspectiva Euro 2024.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu a făcut public interesul pentru repatrierea lui Raul Opruț. După plecarea internaționalului, Măldă a mizat pe postul de fundaș stânga pe  Butean și Oroian. ”Opruț este singura opțiune clară pe care o avem deocamdată la capitolul achiziții. Îl cunosc foarte bine, vrem să ne ajutăm reciproc în partea a doua a sezonului, așa că, dacă va reuși să-și rezolve situația acolo și clubul va agrea o soluție de împrumut pe șase luni, va fi binevenit. Băiatul vrea să joace, iar revenirea în țară ar fi o variantă optimă pentru toată lumea”, a declarat Marius Măldărășanu pentru Fanatik.

Fundașul stânga și-a început cariera în Italia la Chievo, la U17 și U19, apoi a trecut și la Genoa U19. Prima echipă mare la care a performat fotbalistul a fost Albissola, unde a fost împrumutat. Fundașul a fost transferat gratis la FC Hermannstadt în 2019 de la Genoa.

Ora de Sibiu a anunțat de săptămâna trecută interesul sibienilor pentru revenirea lui Raul Opruț aici .

fc hermannstadt recunoaște interesul pentru revenirea lui opruț. măldărășanu: ”băiatul vrea să joace”

Ultima oră

Comentariul meu