fc hermannstadt nu îl folosește pe baba alhassan contra fcsb. măldărășanu: ”nu îl expunem”

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a anunțat că nu va conta pe mijlocașul Baba Alhassan în următorul joc de campionat, cu FCSB, clubul care l-a cumpărat din iarnă pe ghanez cu 600.ooo euro.

Inițial, la finalul jocului cu Universitatea Craiova, Marius Măldărășanu anunțase că tratativele nu-l împiedică să-l bage pe Alhassan în jocul cu FCSB. După ce tratativele au decurs foarte repede și sunt finalizate, Măldărășanu și-a schimbat opinia.

”Am cântărit situația și am ajuns la concluzia că e mai bine și pentru jucător, și pentru club să nu intre cu FCSB. E adevărat că avusesem o altă abordare înainte, dar lucrurile au avansat între timp, a efectuat deja și vizita medicală, nu mai e vorba doar de niște tratative. Nu are sens să ne expunem, pentru că, poate face o greșeală umană și să iasă apoi discuții nepotrivite”, a declarat antrenorul Marius Măldărășanu pentru Fanatik.

Baba a ieșit cu ușoare probleme musculare în finalul jocului din etapa trecută, cu Universitatea Craiova scor 2-1 și va reintra la pregătire abia miercuri. ”Vom lua decizia dacă va fi măcar în lot cu FCSB, pe bancă, sau nu vom conta deloc pe el în etapa următoare”, a anunțat Măldărășanu. Tehnicianul îi are la dispoziție pe Murgia și Mino Sota, dar și pe Biceanu, care intră deseori din postura de rezervă.

Ghanezul va semna cu FCSB un contract pe trei ani, cu drept de opțiune pentru încă două sezoane, cu un salariu lunar de 10.000 euro. La Sibiu, mijlocașul avea 6.000 euro lunar, iar salariul i-ar fi crescut la 8.000 euro lunar din vara viitoare.

Partida FCSB- FC Hermannstadt se va juca pe 16 decembrie, de la ora 20.00 și va conta pentru etapa a 20-a din Superligă.

Ultima oră

Comentariul meu