curier tâlhărit pe o stradă din sibiu. poliția îi caută pe cei trei agresori
foto: arhivă

Polițiștii sibieni caută trei indivizi care, luni seara, au tâlhărit un curier. Agresorii s-au năpustit asupra omului, l-au bătut, i-au furat banii și s-au făcut nevăzuți. 

Un bărbat a sesizat poliția după ce a fost atacat pe stradă de trei indivizi. „La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 20.25, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că trei persoane necunoscute l-ar fi agresat și i-ar fi sustras o sumă de bani, pe o stradă din municipiul Sibiu”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii sibieni a rezultat că, luni, în jurul orei 20.20, în timp ce se afla pe Aleea Haiducului din municipiul Sibiu, curierul ar fi fost surprins și agresat fizic de trei bărbați necunoscuți, care i-ar fi sustras o sumă de bani. Indivizii purtau căciuli și aveau gluga pe cap pentru a nu fi identificați cu ușurință.

În urma celor întâmplate, curierul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În ceea ce îi privește pe agresori, aceștia sunt căutați de oamenii legii.

În cauză, la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. „Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării presupușilor autori și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu