măgura cisnădie a rămas fără portar. batinovic va lipsi 9 luni după accidentarea de la cupa mondială de handbal

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a pierdut-o pentru restul acestui sezon pe Marta Batinovic, portarul care s-a accidentat grav la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia și Suedia. 

Marta Batinovic (33 ani) a avut evoluții excelente la Campionatul Mondial, unde a fost cel mai bun portar din prima fază a competiției, cu 37 de mingi apărate în trei jocuri. În cele trei meciuri disputate de Muntenegru în prima fază a grupelor de la Mondialul din țările nordice, Marta a avut procentaje excelente, de  55,2 % mingi apărate.

Însă, în meciul cu Croația, Batinovic a suferit  o accidentare gravă la genunchi, fiind scoasă de pe teren pe brațe de către kinetoterapeuți. Ulterior, diagnosticul anunțat oficial de Federația din Muntenegru a fost unul crunt, ruptură de ligamente, astfel că actualul sezon este unul încheiat pentru portarul Măgurii Cisnădie.

Cu siguranță, pierderea portarului titular este o mare problemă pentru antrenorul de la Măgura, Alexandru Weber, care rămâne cu doi portari pentru restul sezonului, Marina Rajcic și Mirela Pașca.

Rămâne de văzut dacă Măgura Cisnădie are fondurile necesare pentru a efectua și alte transferuri în această iarnă, mai ales că și Elena Roșu este accidentată, iar lotul este unul subțire numeric. ”Cu siguranță vom face transferuri și în iarnă” a spus secundul de la Măgura Cisnădie, Bogdan Nițu.

 

Ultima oră

Comentariul meu