chefi la cuțite, sezonul 13: o nouă formulă pentru cel mai apreciat cooking-show din românia

Antena 1 pregătește un nou sezon al emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”, care va debuta în primăvară. La masa juriului vor fi prezenți patru chefi cu experiență și pasiune pentru bucătărie: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, notează Observatornews.

Richard Abou Zaki, un chef de succes din Italia

Richard Abou Zaki este un chef român care a emigrat în Italia la vârsta de 5 ani. A început să gătească de la o vârstă fragedă și a avut șansa să lucreze în restaurante cu stele Michelin. În prezent, deține patru restaurante în Italia.

Ștefan Popescu, un chef cu experiență în hoteluri și restaurante

Ștefan Popescu a descoperit pasiunea pentru bucătărie la o vârstă mai înaintată, dar a reușit să ajungă unul dintre cei mai apreciați chefi din România. A lucrat ca executive chef la două dintre cele mai importante hoteluri din București și a urmat cursuri de patiserie în Franța.

Alexandru Sautner, un antreprenor de succes în domeniul HoReCa

Alexandru Sautner a început aventura în HoReCa în Germania, unde a deschis mai multe restaurante. În 2013, s-a întors în România și a deschis restaurantul Caelia din Mamaia. De asemenea, este proprietarul a 14 gelaterie și a restaurantului Oliveto.

Orlando Zaharia, un chef cu experiență în bucătăria românească

Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României și a fost membru al echipei naționale de bucătari și cofetari a României. În prezent, administrează restaurantele CAU din București și Constanța.

Emoții mari și noutățăți în sezonul 13

Cei patru chefi vor intra în bucătăria „Chefi la Cuțite” la începutul acestei săptămâni pentru a da startul unui nou sezon, care va fi plin de emoții și noutățăți. Lupta pentru amulete va atinge o nouă dimensiune, iar ele vor decide cine sunt cei 3 chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor.

Ultima oră

Comentariul meu