sibianul victor cornea și andreea bălan, vacanță de vis în laponia: "vă recomand tuturor"

Sibianul Victor Cornea (30 de ani, locul #66 ATP în proba de dublu) a petrecut o vacanță de vis alături de iubita lui, celebra Andreea Bălan, notează GSP.

Recent, cei doi au fost într-o vacanță de vis. Au plecat, alături de copii, în Laponia, acolo unde s-au bucurat de zăpadă și de peisaje incredibile.

Vacanța în Laponia a fost magică. Parcă am fost în tărâmul de gheață al Elsei.

Alături de Ella și Clara, m-am simțit din nou copil și am retrăit momentele extraordinar de frumoase din copilărie cu Moș Crăciun , cu spiriduși, reni și zâne. Sunt recunoscătoare până la cer și înapoi pentru toată iubirea, pacea și liniștea pe care le trăiesc. Vom reveni cu siguranță în iernile ce vor veni. Vă recomand cu drag această experiență minunată” a fost mesajul Andreei.

sibianul victor cornea și andreea bălan, vacanță de vis în laponia: "vă recomand tuturor"
foto Instagram Andreea Balan

„Conexiunea noastră pot spune că este una divină”

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste.

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nemaipomenita stire mai Ora de Sibiu. Nu mai putem noi de vacanta lu Andreea si Victor!
    Superb! Ce ziar de can-can sunteti, dar nu-i de mirare avand in vedere cine se afla la “conducere”.
    Apropo, pentru “Deiutza”, daca ne sponsorizeaza ea excursia in Laponia, o sa mergem cu totii, cu mare drag. Hai sictir!

  2. Poza spune tot, el cu mana in buzunarul pantalonilor o saruta pe ea. Daca si asta e dragoste live, ce sa mai zicem. Hai ca mult nu mai aveti. Victor, dupa ce te maturizezi, o sa realizezi ca Andreea afost doar click-ul care a transformat o larva intr-un fluture. In rest, bucurati-va de zilele petrecute impreuna.