portarul nicoleta adam va da lovitura de start a meciului fc hermannstadt - universitatea craiova

Medaliată cu bronz cu echipa națională la Campionatul Mondial  de Fotbal de Stradă, portarul Nicoleta Adam (23 ani) va da lovitura de start a partidei FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal. 

Cu echipa națională de fotbal de stradă a ieșit campioană europeană în urmă cu doi ani, iar anul acesta a luat medalie de bronz la Mondialul din SUA, unde a fost desemnată cel mai bun portar al competiției. La competițiile dedicate persoanelor fără adăpost, participanții trebuie să aibă minim 16 ani și să îndeplinească unul din următoarele criterii: să fie persoane fără adăpost la un moment dat în ultimul an; să își câștige traiul ca vânzători stradali; să fie solicitanți de azil care nu beneficiază de statutul de azil în prezent sau care au fost solicitanți de azil în trecut, însă au obținut statutul de rezident; să fie persoane aflate în prezent în programe de reabilitare pentru dependenții de droguri și alcool.

Nicoleta este portarul echipei feminine de Liga 2  FC Hermannstadt, care joacă în Liga 2 și care visează în acest sezon la promovare. În plus, ea face și antrenamente de inițiere ale grupelor de fete cu vârsta de 9-12 ani, care se desfășoară la Liceul Tehnologic din Cisnădie. Este absolventă de IEFS, în prezent este la master și visează să fie profesoară de sport și antrenoare.

portarul nicoleta adam va da lovitura de start a meciului fc hermannstadt - universitatea craiova

Clubul FC Hermannstadt continuă campania de recunoaștere a valorilor sportului sibian prin proiectul ”Ambasadorii Sibiului”. Astfel, sportivii sibieni recunoscuți pe plan național și internațional vor avea ocazia să dea lovitura de start la meciurile echipei de Liga 1 care se dispută pe Stadionul Municipal.

”Nicoleta Adam merită tot respectul nostru! Această tânără va da în mod simbolic lovitura de începere la FCH vs U CRAIOVA și apoi va primi din partea noastră trofeul de Ambasador al Sibiului.
 Nicoleta joacă fotbal de stradă și a reprezentat țara noastră cu succes la competiții internaționale. A fost desemnată cel mai bun portar din Europa și din lume, are titlul european în palmares și o medalie de bronz la Campionatul Mondial. Tânăra vrea să transmită mai departe această pasiune și învață și alte fete, mult mai mici, să joace fotbal” a fost mesajul dat publicității de clubul FC Hermannstadt.
portarul nicoleta adam va da lovitura de start a meciului fc hermannstadt - universitatea craiova
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Ultima oră

Comentariul meu