baba alhassan, cedat de fc hermannstadt la fcsb pentru 600 mii euro. ”depinde doar de mine să aleg”

FC Hermannstadt și FCSB au ajuns la un acord pentru transferul lui Baba Alhassan, dar ghanezul a evitat subiectul la flash-interviul de la finalul partidei cu Universitatea Craiova. 

Baba Alhassan a avut o evoluție consistentă pentru sibieni duminică, în victorie contra Universității Craiova, scor 2-1.  Ghanezul a contribuit decisiv la primul gol al Sibiului, marcat de G. Iancu. ”L-am văzut singur pe Iancu și i-am pasat și așa a ieșit golul. Mai avem 2 meciuri până se termină anul și încercăm să luăm punctele, pentru a rămâne în zona de play-off, ne focusăm pe ceea ce urmează” a anunțat ghanezul după victoria cu Universitatea, scor 2-1.

FC Hermannstadt și-a dat acordul pentru transferul mijlocașului la FCSB, conform surselor Ora de Sibiu pentru suma de  600 mii euro și sibienii păstrează un procent de 20%.

”Este o onoare mare, am auzit zvonurile despre transfer, dar nu știu prea multe despre acest lucru. De ce nu? Depinde doar de mine ce voi face. Dacă voi fi acolo, voi face totul să concurez cu ei. Depinde de mine să aleg unde voi merge, FCSB sau Rapid” a mai spus ghanezul, care va merge să își negocieze salariul cu Gigi Becali.

Măldărășanu: ”Baba va juca și contra FCSB-ului”

Antrenorul Marius Măldărășanu spune că ghanezul putea pleca încă de anul trecut, dar Baba a fost influențat negativ de fostul său impresar. ”A fost aiurit de cap de fostul său impresar și a avut o cădere, este un copil, acum a schimbat impresarul. Sunt discuții cu FCSB, au fost și cu Rapid, dar Baba face față oriunde. La FCSB s-ar completa foarte bine la mijlocul terenului cu Olaru, au calități diferite, Baba poate juca la orice echipă, are personalitate, împinge bine jocul, nu sunt subiectiv. Ne ajută, mă bazez pe el până la ultimul meci înainte de a pleca, chiar dacă suntem în discuții cu FCSB, va juca și contra lor! Baba este puternic mental, la Sibiu are liniște, i-am dat încredere mereu, chiar dacă a avut momente în care a jucat mai slab, l-am ținut pe teren, colegii și conducerea l-au susținut, dar la FCSB va fi diferit” a spus Marius Măldărășanu.

baba alhassan, cedat de fc hermannstadt la fcsb pentru 600 mii euro. ”depinde doar de mine să aleg”

 

Ultima oră

Comentariul meu