fc hermannstadt, model de urmat pentru csc șelimbăr. claudiu niculescu: ”ne dorim și noi să ajungem acolo”

Antrenorul de la CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu vede în echipa fanion a județului, FC Hermannstadt un model de urmat pentru liderul eșalonului secund. 

Claudiu Niculescu, tehnicianul echipei de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr crede că stabilitatea clubului de liga 1 FC Hermannstadt a dus la rezultatele pozitive din ultimele două sezoane.  Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu și mare parte dintre jucători au rămas la echipă după promovarea din Liga 2.

”Continuitatea în viața unei echipe este extrem de importantă, mă refer și la jucători și la antrenor. Marius Măldărășanu este cel mai bun exemplu, uite că face o treabă foarte bună, a preluat echipa acum doi ani și jumătate, a promovat cu FC Hermannstadt în prima ligă și uite că rezultatele sunt foarte bune. Sibiul e la un pas de play-off, e la un punct de locul 6, dacă ne uităm la jucători, cam 60, 70%  sunt cei care au promovat, omogenitatea este importantă” a explicat Claudiu Niculescu.

”Exemplul cel mai aproape de noi”

CSC 1599 Șelimbăr este lider în Liga 2, nu are drept de promovare, dar situația s-ar putea îndrepta din sezonul viitor, conducerea clubului pornind demersurile pentru a transforma clubul într-o societate pe acțiuni. Tehnicianul celor de la CSC 1599 Șelimbăr, Niculescu vine des la meciurile de pe Stadionul Municipal și vede în echipa de Liga 1 FC Hermannstadt un model de urmat, mai ales că a devenit un club important în fotbalul românesc. ”FC Hermannstadt este exemplul cel mai aproape de noi, ne dorim și noi să ajungem acolo, ne întâlnim, am mai jucat și amicale, avem o relație bună cu ei și trebuie să învățăm. Ei au făcut lucruri foarte bune în ultimii ani, plecând de la infrastructură, a devenit un club important în fotbalul românesc. Acesta este rețeta succesului” a declarat Claudiu Niculescu.

fc hermannstadt, model de urmat pentru csc șelimbăr. claudiu niculescu: ”ne dorim și noi să ajungem acolo”

Ultima oră

Comentariul meu