fc hermannstadt infirmă plecarea lui baba alhassan. claudiu rotar: ”va rămâne la sibiu”

Unul dintre finanțatorii de la FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a negat orice discuție între clubul sibian și FCSB pentru transferul din iarnă al ghanezului Baba Alhassan. 

După ce toată presa națională a anunțat vineri că FCSB este aproape de a îl transfera de la Sibiu pe Baba Alhassan, finanțatorul de la FC Hermannstadt, Claudiu Rotar a dat asigurări că mijlocașul central va continua la Sibiu.

”Nu e adevărat că Baba merge la FCSB, nu există nici negocieri. El va rămâne la FC Hermannstadt, a semnat pe doi ani de zile o prelungire de contract, acum două luni. Nu se pune problema, momentan. Nu e nici perioada de transferuri, e devreme. Mai e aproape o lună până la perioada de transferuri”, a declarat Claudiu Rotar pentru PlaySport.  Claudiu Rotar este administratorul firmei Natur House, un brand cu origini sibiene, dezvoltat la nivel național.

În acest sezon, Baba Alhassan a dat două goluri, în 17 partide bifate pentru FC Hermannstadt în Superliga.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu se luptă cu șanse mari, în acest sezon, să prindă play-off-ul în Superliga, acolo unde ocupă locul 7 și a părut slăbită după plecările din vară ale lui Letica și Opruț. Astfel, o nouă plecare importantă din lot ar putea diminua șansele de play-off pentru sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu