csc 1599 șelimbăr merge în cantonament în antalya. reunirea este pe 8 ianuarie

Lider în Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr și-a stabilit să se pregătească la finalul lunii ianuarie în Antalya. 

După o primă parte de sezon excelentă, antrenorul celor de la CSC 1599 Șelimbăr, Claudiu Niculescu a fixat în mare măsură programul de pregătire din iarnă. Astfel, ”călăreții roșii” se vor reuni pe data de 8 ianuarie și timp de trei săptămâni se vor pregăti pe plan local, la Sibiu.

”Băieții vin după  o vacanță lungă, au un program pe care trebuie să îl respecte, dacă nu îl respectă, ne dăm seama. Ei merită să petreacă un timp de calitate alături de familii, au fost șase luni foarte grele, a fost un greu, iar acum după multă muncă, presiune și stres a fost încununat cu o poziție de lider în Liga2.  Primele trei săptămâni ne pregătim pe plan local, la Sibiu, sper să ne ajute și vremea să ne antrenăm pe iarbă. Apoi, vom merge probabil undeva în Antalya, mai sunt mici detalii de pus la punct, acolo vom avea o serie de jocuri amicale, apoi revenim acasă” a spus Claudiu Niculescu la Metropola Tv.

”Nu vor fi schimbări multe în lot”

De asemenea, este fixat deja ultimul amical înainte de reluarea sezonului, pe 17 februarie, cu Unirea Dej, locația nefiind stabilită.

Tehnicianul își dorește să completeze lotul, astfel ca în play-off echipa să continue rezultatele bune din toamnă. Până acum s-a reziliat contractul cu portarul Mitrovic, care a dorit să plece pentru că nu a mai fost titular în campionat.

”E plăcut să fim lideri, dar asta ne și obligă în continuare, trebuie să fim atenți la tot ceea ce facem în această perioadă, vorbesc zilnic cu conducerea și căutăm soluții, vedem ce decizii vom lua săptămânile care urmează  referitor la plecările și venirile de la echipă. Trebuie să greșim cât mai puțin, să sperăm că nimerim toți jucătorii care vor veni să întărească echipa. Nu vor fi schimbări multe, jucătorii pe care îi avem și-au făcut datoria, sunt sigur că nu facem multe schimbări. Trebuie să întărim ce a fost bun până acum, să mai îmbunătățim lucrurile și să încercăm să reparăm ce nu a mers foarte bine. Mai avem ceva timp până la reunire” a mai declarat Claudiu Niculescu.

Cu 32 de puncte din 15 jocuri, CSC 1599 Șelimbăr este lider în eșalonul secund. Mai sunt patru etape din sezonul regular și ”călăreții roșii” au 10 puncte avans față de locul 7, astfel că pare imposibil ca ei să rateze accederea în play-off.

csc 1599 șelimbăr merge în cantonament în antalya. reunirea este pe 8 ianuarie

 

Ultima oră

Comentariul meu