intrare gratis, o dată pe lună pentru locuitorii din sibiu, la muzeul brukenthal. alexandru chituţă: "ne implicăm mai mult în comunitate" (video)
Toţi sibienii din municipiu vor putea vizita toate secţiile Muzeului Naţional Brukenthal, gratis, în prima joi din fiecare lună din 2024, a anunţat vineri, managerul muzeului, Alexandru Chituţă. 
„Muzeul Naţional Brukenthal există în Sibiu şi este o mândrie a sibienilor şi a oraşului, aşadar mulţumesc Consiliului de Administraţie pentru votul lor şi pentru că au înţeles necesitatea aceasta. De anul viitor, prima joi din fiecare lună, va fi intrare gratuită pentru toţi sibienii. Fiecare sibian, pe bază de buletin va intra gratuit în Muzeul Naţional Brukenthal”, a spus Alexandru Chituţă.
Potrivit acestuia, „sibienii pot să nu se mai îngrămădească toţi de Noaptea Muzeelor sau la alte gratuităţi, vor avea vor avea prima joi din fiecare lună, gratuitate”.
Pensionarii indiferent de unde sunt pot şi ei să viziteze gratuit, Muzeul Naţional Brukenthal, tot în prima joi din fiecare lună.
Alexandru Chituţă a mai precizat că se vor păstra în 2024, toate celelalte gratuităţi care au fost şi în acest an.

Ultima oră

Comentariul meu