bazar caritabil pentru copii cu dizabilități. prăjituri, bijuterii și surprize muzicale, la biblioteca astra
Sursa foto: Asociatia DAR Sibiu
Asociația D.A.R organizează miercuri, 13 decembrie, un bazar caritabil care urmărește ajutarea copiilor cu dizabilități. Sibienii sunt așteptați să se bucure de prăjiturile de casă și surprizele pregătite de organizatori.
Asociația D.A.R organizează evenimentul Bazar & Calendar în data de 13 decembrie 2023, între orele 17.00-20.00, în Foaierul Bibliotecii Astra Sibiu. Banii strânși din vânzarea calendarelor dar și a altor produse confecționate de părinții copiilor cu dizabilițăți vor fi folosiți pentru participarea copiilor din cadrul asociației la diferite terapii de recuperare pe parcursul anului viitor.
bazar caritabil pentru copii cu dizabilități. prăjituri, bijuterii și surprize muzicale, la biblioteca astra

„Membrii asociaţiei, în număr de 30, sunt părinţii celor 30 de copii cu diverse dizabilităţi (autism, tetrapareza spastica, miopie, microcefalie, sindrom down, Sindrom Wiliams, Sindromul oaselor moi, ADHD, leucemie, paralizie cerebrala) care şi-au propus să le susţină drepturile, atunci când situaţia o cere, pentru a lupta pentru demnitatea lor dar cel mai mult, a aduce un plus de bucurie în viaţa lor.

În cadrul bazarului de anul acesta, pe lângă CalenDAR-ul Asociaţiei 2024, vom avea decoraţiuni de Crăciun (coroniţe, ornamente), produse handmade create de mămicile din asociaţie, (bijuterii, genţi, lumânări), mere şi suc de mere, desigur că nu vor lipsi nici prăjiturile apetisante făcute cu mult drag şi iscusinţă de mămicile din asociaţie. Pentru a completa atmosfera şi a le oferi participanților ocazia de a se delecta în tihnă cu produsele noastre, vom avea şi o zonă special creată pentru copii unde se va organiza un atelier de pictura pe ghips sau posibilitatea de a fi pictați pe faţă alături de Simona Slavu dar şi câteva surprize muzicale”, transmit organizatorii.

Evenimentul are loc încă din anul de constituire a asociaţiei, 2014 când a fost lansat primul CalenDAR al asociaţiei, cu scopul de a face cunoscută şi o altă faţă a copiilor cu dizabilităţi care au la rândul lor şi abilităţi şi care au aceleaşi nevoi ca toţi copiii.

 

Ultima oră

Comentariul meu