vești proaste pentru măgura cisnădie. portarul marta batinovic s-a accidentat la campionatul mondial

Portarul de la Măgura Cisnădie, Marta Batinovic a suferit joi o accidentare gravă în poarta naționalei Muntenegrului, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, Norvegia și Suedia.

Titulară în poarta Muntenegrului, Marta Batinovic (33 ani) a avut până acum evoluții excelente, care au făcut-o remarcată la Mondial. În cele trei meciuri din prima fază a grupelor de la Mondialul din țările nordice, Marta a avut procentaje excelente, de  55,2 % mingi apărate, cu care o plasau pe locul 3 în topul portarilor.

Experimentatul portar de la Măgura a fost între buturile Muntenegrului și joi, în primul meci din grupele principale, contra Croației. Însă, în prima repriză a jocului, Batinovic a suferit  o accidentare gravă la genunchi, fiind scoasă de pe teren pe brațe de către kinetoterapeuți. În poartă a continuat al doilea portar de la Cisnădie, Marina Rajcic.

Suspectă de ruptură de ligamente, Marta Batinovic ar putea rata restul sezonului în Liga Națională pentru Măgura Cisnădie, ceea ce ar fi o pierdere mare pentru antrenorul Alexandru Weber.

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie este reprezentată la turneul final din țările nordice de portarii Marta Batinovic (33 ani) și Marina Rajcic (30 ani) care fac parte din naționala Muntenegrului, dar și de interul Emilia Galinska (Polonia).

vești proaste pentru măgura cisnădie. portarul marta batinovic s-a accidentat la campionatul mondial

Ultima oră

Comentariul meu