Primul festival dedicat jocurilor de societate din Sibiu, își deschide porțile între 15 -17 decembrie

GameFest Sibiu, primul festival dedicat jocurilor de societate din Sibiu, deschide porțile între 15 -17 decembrie 2023, oferind participanților o experiență ludică inedită și diversificată.

Festivalul GameFest Sibiu vă propune o gamă completă de activități, cuprinzând atât jocuri clasice, cât și cele mai noi lansări, oferindu-vă oportunitatea de a explora diversitatea captivantă a jocurilor de societate. De la apreciatele board games, la meciuri intrigante de Magic: The Gathering, strategii elaborate în cadrul wargames și povești captivante din role-playing games Dungeons and Dragons, GameFest Sibiu aduce în prim-plan pasiunea pentru jocuri și diversitatea comunității ludice. 

Participanții sunt invitați să se alăture comunității GameFest Sibiu și să participe la activități indiferent de preferințe. Fie că sunteți un fan dedicat al board games, un maestru în arta Magic: The Gathering, un comandant experimentat în wargames sau un explorator al lumilor fantastice din role-playing games, GameFest Sibiu vă așteaptă cu brațele deschise într-un univers vast și captivant.

Turneele competitive aduc un plus de adrenalină și competiție, oferind pasionaților șansa de a-și demonstra abilitățile. Atelierele și prezentările din cadrul festivalului pun accent pe beneficiile jocurilor în dezvoltarea diferitelor abilități.

Organizat în luna decembrie, festivalul devine o oportunitate unică pentru participanți de a descoperi și achiziționa cele mai noi și apreciate jocuri, transformându-le în cadouri inedite pentru sărbătorile de iarnă. 

GameFest Sibiu nu se oprește aici. Organizatorii evenimentului MindSpot Games și AtuToys, își propun să creeze o comunitate activă de jucători, invitându-i pe toți să participe regulat la evenimente viitoare, de la lansări de jocuri până la concursuri specifice.

Unde și Când:

GameFest Sibiu va avea loc în Sibiu, la AtuToys – str. 9 Mai, nr.10 în perioada 15.12-17.12.2023. Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii.

Ultima oră

Comentariul meu