fii moș crăciun pentru copiii nevoiași din sibiu. alege o scrisoare și oferă un cadou. „îndrăznesc să cer haine pentru frățiorii mei”

Haine, ghete, cărți, jucării și sănătate, asta își doresc majoritatea copiilor din Sibiu. Vor să aibă cu ce să se îmbrace când merg la școală, să nu le fie frig iarna și să se bucure din plin de copilărie. Au cerut toate acestea în scrisorile pe care i le-au trimis lui Moș Crăciun și care au ajuns la sibieni cu inimă mare, dornici să le îndeplinească dorințele. 

Mii de copii nevoiași din județul Sibiu vor primi, cu ajutorul oamenilor cu inimă mare, cadouri de la Moș Crăciun. Aceștia i-au scris scrisori moșului, le-au trimis către Asociația „Moș Crăciun în fiecare zi”, iar o mulțime de persoane încearcă să le facă o bucurie de sărbători. „Am început campania în anul 2017, iar de atunci o derulăm în fiecare an. Numărul beneficiarilor a crescut de la o ediție la alta, iar acum vorbim despre câteva mii de scrisori. Majoritatea copiilor care vor primi cadouri sunt din județul Sibiu, însă am preluat și câteva cazuri din alte județe. Tot timpul căutăm atent cazurile, le verificăm și le selectăm cu atenție. Eu le preiau de la asociații din Sibiu, care se ocupă în mod direct de cazurile familiilor respective, de la centre de plasament în care nu ajunge Moș Crăciun. Anul acesta dăruim cadouri și copiilor cu dizabilități de la centrul din Turnu Roșu, dar și elevilor de la Școala Incluzivă din Sibiu. Aflu de aceste cazuri și de la profesorii și învățătorii din satele din Sibiu”, explică Ada, cea care a pus pe picioare campania. 

Alegi o scrisoare și dăruiești speranță unui copil nevoiaș 

Unii copii îl așteaptă pe Moș Crăciun, iar alții așteaptă un strop de speranță că viitorul va fi mai bun cu ei. Tocmai de aceea, în scrisorile lor, au cerut lucruri simple. Nu vor telefoane inteligente și nici gadget-uri scumpe, ci își doresc haine, încălțăminte, jucării, dulciuri, cărți ori pur și simplu să îl întâlnească pe moșul. Dorințele lor pot fi împlinite cu ușurință prin intermediul asociației care le-a adunat scrisorilor. fii moș crăciun pentru copiii nevoiași din sibiu. alege o scrisoare și oferă un cadou. „îndrăznesc să cer haine pentru frățiorii mei” fii moș crăciun pentru copiii nevoiași din sibiu. alege o scrisoare și oferă un cadou. „îndrăznesc să cer haine pentru frățiorii mei”

Toate scrisorile copiilor au fost publicate pe grupul de Facebook VREAU SA FIU MOS CRACIUN IN FIECARE ZI. Două sute dintre ele nu au fost revendicate, astfel că le puteți rezerva.

„Un copil și-a dorit, de exemplu, să primească o cană pe care să scrie <<te iubesc>> ca să o poată oferi mamei lui. Sunt copii care cer în scrisori să îl cunoască pe Moș Crăciun. La Centrul de Plasament House of Joy din Cornățel, acolo unde sunt director, am printre cei 13 copii câțiva mai mari care au vrut să dăruiască, la rândul lor, cadouri unor copii nevoiași. Primind daruri în anii trecuți, ei au învățat ce înseamnă să dăruiești”, a spus inițiatoarea campaniei. 

Povești despre legăturile ce dăinuie o viață 

O mulțime de sibieni au făcut fericiți mii de copii în ultimii ani, iar cu prilejul acestei campanii s-au creat și legături. Oamenii continuă să ajute familiile pe care le-au ales prin intermediul scrisorilor. 

„Oamenii sunt foarte darnici, iar rolul meu aici este să creez un liant între ei și copii și să le garantez că ajung cadourile acolo unde este nevoie de ele. S-au creat niște povești foarte frumoase și mă bucur foarte tare. Îmi aduc aminte că, atunci când am început campania, acum vreo 5-6 ani, a fost o familie, tată cu doi copii, care locuia într-un grajd. S-au strâns multe fonduri și li s-a cumpărat o garsonieră mică. O persoană, care a dorit să rămână anonimă, cea care a preluat atunci scrisorilor copiilor, a continuat să se ocupe de cei mici. Le-a renovat garsoniera, le-a adus mobilă și continuă să îi viziteze lunar. S-a creat o legătură puternică, iar asta este una dintre poveștile ideale”, a arătat Ada. 

Ultima oră

Comentariul meu