femeie lovită de o mașină în avrig. șoferul a parcat și nu a tras frâna de mână
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs în Piața Gheorghe Lazăr din orașul Avrig. O femeie a fost lovită de o mașină. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Arpașu de Jos, a parcat autoturismul în Piața Gheorghe Lazăr și a rămas la volan folosind telefonul mobil, cu motorul oprit. „Din cauza faptului că bărbatul nu a acționat frâna de ajutor și nici nu a cuplat într-o treaptă de viteză inferioară, autoturismul s-a pus în mișcare cu spatele pe o distanță de aproximativ 10 metri după care a lovit o femeie aflată în spatele mașinii acesteia, parcate”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia în vârstă de 34 de ani, din Porumbacu de Jos, a fost transportată la spital. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de aproximativ 34 ani, care prezenta o fractură la nivelul membrului inferior și a fost transportată de urgentă la UPU Sibiu”, spune Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Nu au fost probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu