cine moștenește averea afaceristului sibian adrian kreiner. decizie surprinzătoare luată de moștenitori

Tragedia care a șocat România în luna noiembrie a acestui an a avut și o consecință importantă în lumea afacerilor. Moștenitoarele omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, ucis cu bestialitate în propria sa casă de către o bandă de tâlhari, au decis să vândă acțiunile firmei Matec CNC Technik.

CITEȘTE ȘI: O lună de la crima de pe strada Moldoveanu. Doi dintre ucigașii lui Kreiner, arestați în Anglia. Cel de-al treilea, căutat în continuare

Acțiunile firmei, deținute în mod egal de mama, fiica și concubina lui Kreiner, vor fi vândute asociatului austriac al acestuia. Asociații au discutat cu moștenitoarele și le-au prezentat mai multe opțiuni, inclusiv posibilitatea de a continua să conducă firma împreună. Cu toate acestea, moștenitoarele au decis că vânzarea este cea mai bună soluție, scrie Realitatea.net

Nu se știe încă dacă acțiunile vor fi vândute asociatului austriac al lui Kreiner sau unui alt investitor. Decizia de a vinde acțiunile este un pas important în procesul de recuperare a familiei Kreiner după tragedia care le-a marcat viața.

VEZI ȘI: Fiica omului de afaceri ucis în Sibiu, primele dezvăluiri din noaptea jafului. ”M-au amenințat cu arma la tâmplă”

Ultima oră

Comentariul meu