târg de paști în curtea muzeului brukenthal. managerul alexandru chituță confirmă: „suntem în discuții” (video)
Sursa foto: Facebook: Muzeul Național Brukenthal

Pentru prima dată, anul acesta Târgul de Crăciun s-a extins și în curtea Muzeului Brukenthal. Managerul muzeului are planuri și mai mari pentru anul viitor, când vrea să aducă în curtea muzeului și Târgul de Paști.

YouTube video

Târgul de Crăciun din curtea Muzeului Brukenthal a reprezentat un nou punct de atracție important atât pentru turiști, cât și pentru sibieni. Managerul muzeului susține că proiectul „Christmas at the Palace” se bucură de un real succes. Prin urmare, acesta își dorește ca același succes să fie câștigat și cu ocazia Târgului de Paști, fiind în discuții pentru realizarea unui astfel de târg în curtea Palatului.

„Suntem în discuții și pentru Târgul de Paști. Le-am spus tuturor că vreau o instituție deschisă pentru cercetare, pentru public. Încercăm vedem dacă putem face și Târgul de Paști și dacă va avea același efect. Eu zic Târgul de Crăciun din Palatul Brukenthal a fost un plus valoare față de Târgul de Crăciun. Noi știm Târgul de Crăciun se face în fiecare an și nu s-au schimbat prea multe lucruri”, a spus Alexandru Chituță, managerul Muzeului Brukenthal.

Citește și: Târgul de Crăciun de la Muzeul Brukenthal, un succes. Chituță: „Când văd că vin copii care n-au mai fost niciodată, eu plec acasă foarte fericit” (video)

 

 

Ultima oră

Comentariul meu