raul opruț, dorit înapoi din iarnă de fc hermannstadt. dani coman: ”vorbesc cu el o dată la 2-3 zile”

Pentru că a jucat foarte puțin la KV Kortrijk până acum Raul Opruț ar putea face subiectul unor discuții în iarnă între clubul belgian și FC Hermannstadt. 

Fundașul stânga Raul Opruț (25 ani) a jucat deja în acest sezon pentru două cluburi, pentru FC Hermannstadt și KV Kortrijk și nu mai are drept de joc pentru un alt club. Folosit doar 130 de minute în trei meciuri, jucătorul nu a mai evoluat în ultimele două luni.  Astfel, dacă Opruț va dori să aibă meciuri în picioare și să reintre în atenția naționalei pentru Euro 2024, singura soluție pentru el ar fi să revină din iarnă la Sibiu, asta în cazul în care belgienii nu vor conta pe el nici în a doua parte a sezonului.

”Eu am jucat deja în acest sezon la două echipe, FC Hermannstadt și Kortrijk, doar la una din aceste echipe pot juca în continuare până la finalul sezonului, vom vedea ce va fi din iarnă” a declarat Raul Opruț, care este concentrat să impresioneze la antrenamente  și să revină în lotul belgienilor pentru meciurile de campionat.

raul opruț, dorit înapoi din iarnă de fc hermannstadt. dani coman: ”vorbesc cu el o dată la 2-3 zile”

Cum ambele cluburi, FC Hermannstadt și KV Kortrijk sunt concentrate exclusiv pe jocurile rămase de disputat în acest final de an, eventualele discuții în acest sens pot porni însă abia în iarnă, odată cu deschiderea perioadei de transferuri, iar decizia finală va fi a belgienilor. Cu siguranță, Sibiul îl vrea înapoi, asta dacă va găsi înțelegere la belgieni pentru un împrumut pentru șase luni.

FC Hermannstadt a încasat în vară 400.000 euro și a păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer, iar jucătorul are contract trei ani cu belgienii, cei care îi decid destinația în această perioadă.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman nu discută despre transferuri în această perioadă, focusul fiind pe jocul rămas în cupă, cel de la Târgoviște și pe meciurile de campionat rămase. ”După 21 decembrie, ultimul meci din acest an ne vom pune cu toții la masă, cu Măldă și vom discuta. Vom vedea dacă vor fi oferte pentru jucători și ce mai putem aduce să ne întărim. Cu Opruț vorbesc la 2-3 zile, știu situația lui, dar abia după 21 decembrie vom discuta concret cu Măldă ce jucători putem aduce” a spus Dani Coman. 

raul opruț, dorit înapoi din iarnă de fc hermannstadt. dani coman: ”vorbesc cu el o dată la 2-3 zile”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu