angajații de la dsp sibiu întrerup lucrul din cauza salariilor. doar urgențele vor fi rezolvate
Sursa foto: Arhivă

După mai bine de două săptămâni în care mai mulți angajați de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu au protestat, începând de marți DSP a întrerupt activitatea. Anunțul a fost făcut pe site-ul instituției.

În data de 15 noiembrie, zeci de angajați din cadrul Direcției de Sănătate Publică au ieșit în stradă pentru a cere măriri de salariu. După mai multe zile consecutive de protest, angajații nu au beneficiat de nici o schimbare salarială, așadar începând de miercuri programul de la DSP Sibiu este întrerupt.

Citește și: Protest pe o perioadă nedeterminată la DSP Sibiu. Angajații au întrerupt lucrul: „Vrem salarii corecte” (foto, video)

angajații de la dsp sibiu întrerup lucrul din cauza salariilor. doar urgențele vor fi rezolvate

Începând cu data de 05.12.2023, până la noi dispoziții, orice operațiune specifică obiectului de activitate al instituției va fi blocată, cu excepția urgențelor referitoare la starea de sănătate a persoanelor fizice. Semnatarii protestului, nu vor desfășura activitate de lucru cu publicul, depunerile de documente și solicitările se vor face exclusiv electronic, pe adresa secretariat@dspsibiu.ro. Facem apel la înțelegerea dumneavoastră și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create. Vom reveni cu informații actualizate în funcție de evoluția evenimentelor”, se arată anunțul pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

angajații de la dsp sibiu întrerup lucrul din cauza salariilor. doar urgențele vor fi rezolvate

Pe perioada programului întrerupt vor fi rezolvate doar urgențele. „Am ajuns în situația de față din cauza faptului că din 15 noiembrie și până în prezent noi nu avem nici o  soluționare la revendicările noastre de aliniere salarială și de a se rezolva inechitățile cu cei de la Casa de Asigurări de Sănătate. Vom deservi urgențele si vom primi și electronic depunerile de documente. Acest lucru se va întâmpla până la soluționare revendicărilor noastre. Sperăm cât mai curând, dar nu depinde de noi”, a spus un membru al sindicatului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu