whatsapp introduce funcția de căutare după nume de utilizator
ⓒ Pixabay

WhatsApp se pregătește să adauge o nouă funcție care va îmbunătăți atât confidențialitatea utilizatorilor, cât și conectivitatea dintre ei. Noua funcție va permite utilizatorilor să caute alte persoane folosindu-le numele de utilizator, în loc de numerele de telefon.

Această actualizare va simplifica procesul de conectare cu prietenii și contactele, eliminând necesitatea de a partaja numerele personale de telefon. De asemenea, funcția va oferi utilizatorilor un nivel de anonimitate, deoarece le va permite să se conecteze cu alții fără a fi nevoiți să-și dezvăluie identitatea reală, relatează portalul de știri Go4It.

Potrivit unui raport de pe WABetaInfo, utilizatorii vor avea control complet asupra acestei caracteristici, cu posibilitatea de a adăuga, elimina sau schimba numele de utilizator în orice moment.

Funcția de căutare după nume de utilizator este încă în dezvoltare și se preconizează că va fi implementată într-o actualizare viitoare a aplicației WhatsApp.

Într-o actualizare recentă, WhatsApp a adăugat o nouă măsură de securitate sub forma unei funcții de cod secret.

Această caracteristică le permite utilizatorilor să seteze o parolă unică, diferită de codul de deblocare al telefonului, pentru a oferi o protecție suplimentară pentru conversațiile lor private.

Pentru a activa această funcție, utilizatorii trebuie să deschidă lista de conversații blocate și să apese pe cele trei puncte din partea de sus. Apoi, accesând setările de blocare a conversației, pot activa opțiunea „Ascunde conversațiile blocate” și să seteze un cod secret.

Ultima oră

Comentariul meu